If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте имам алфа 147, 1.6 twin spark бензин и съм с масло TUTELA купих си добавка за масло Лики моли (Антифрикционна добавка за масло с MoS2) ще има ли ефект положителен или само негативен моля дайте ми съвет
МЕРСИ
Аз съм карал с такава година и нещо и никакви проблеми не съм имал /също с Тутела 5В-40,/, дали е имало положителни не знам.Водят се спорове за тоя молибден и прочее, но без да съм спец, това е стабилен производител и не би трябвало да има лъжа и измама
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Здравейте имам алфа 147, 1.6 twin spark бензин и съм с масло TUTELA купих си добавка за масло Лики моли (Антифрикционна добавка за масло с MoS2) ще има ли ефект положителен или само негативен моля дайте ми съвет
МЕРСИ
какво и е на колата 4е и слага6 добавка
или просто така си ре6ил
sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Антифрикционна добавка за масло с MoS2. Ще има ли ефект положителен или само негативен моля дайте ми съвет
МЕРСИ
Няма еднозначно мнение по въпроса за ефекта от молибденовите добавки. Провери в Гугъл за ''молибденова добавка'' и ще ти се изправят косите.
Всъщност защо реши да слагаш добавка, какъв е проблемът?
Наистина няма еднозначни мнения, но въпросната добавка освен отделно я има и съставка на някои масла, Лики Моли.В интернет какво ли не можеш да прочетеш, но все пак тази добавка не е от вчера, тоест произвежда се достатъчно дълго време и т.н., и не би трябвало да създава проблеми.Иначе от какъв зор фирмата ще я произвежда години наред и влага в редица продукти, става дума и за германска фирма, а не някакво туко появило се "чудо" произведено от неясна фирма в Китай или Русия.
Добавки с молибден произвеждат и други фирми, ползвани са още през Вт световна война и след това във воената техника.
Ето тук малко дебати по темата http://www.dieselbg.com/forum/viewto...0db5369339ae70
Нензма за добавката но аз карам от 7-8 години само с такова масло вече 5 коли от които 4 дизела и мога да кажа само хубави неща за маслото на Лики Моули 15w-40.Даже незнам защо тука всички говорят само за Селения все едно е най-доброто масло.
Comment