Известие

Collapse
No announcement yet.

Добавка за масло

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Добавка за масло

Здравейте имам алфа 147, 1.6 twin spark бензин и съм с масло TUTELA купих си добавка за масло Лики моли (Антифрикционна добавка за масло с MoS2) ще има ли ефект положителен или само негативен моля дайте ми съвет
    МЕРСИ

Ефект ли? Дано няма отрицателни явления
    EXАlfa Romeo 156 1.8ТС 98г.+ кожа МОМО и капли тип ГTA
    Suzuki GSXF600 99г.
    Bravo 1.9 8V Multijet

Comment

Аз съм карал с такава година и нещо и никакви проблеми не съм имал /също с Тутела 5В-40,/, дали е имало положителни не знам.Водят се спорове за тоя молибден и прочее, но без да съм спец, това е стабилен производител и не би трябвало да има лъжа и измама
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от iliakis Покажи съобщение
        Здравейте имам алфа 147, 1.6 twin spark бензин и съм с масло TUTELA купих си добавка за масло Лики моли (Антифрикционна добавка за масло с MoS2) ще има ли ефект положителен или само негативен моля дайте ми съвет
        МЕРСИ
        какво и е на колата 4е и слага6 добавка
        или просто така си ре6ил
        sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
        ALFA ROMEO 2.0JTS ex
        ALFA ROMEO Crosswagon Q4
        Продавам Алфи на части!

Comment

да

ами просто така реших за подобряване на работата на двигателя

Comment

Първоначално публикувано от iliakis Покажи съобщение
            Антифрикционна добавка за масло с MoS2. Ще има ли ефект положителен или само негативен моля дайте ми съвет
            МЕРСИ
            Няма еднозначно мнение по въпроса за ефекта от молибденовите добавки. Провери в Гугъл за ''молибденова добавка'' и ще ти се изправят косите.
            Всъщност защо реши да слагаш добавка, какъв е проблемът?
            156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
            Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Наистина няма еднозначни мнения, но въпросната добавка освен отделно я има и съставка на някои масла, Лики Моли.В интернет какво ли не можеш да прочетеш, но все пак тази добавка не е от вчера, тоест произвежда се достатъчно дълго време и т.н., и не би трябвало да създава проблеми.Иначе от какъв зор фирмата ще я произвежда години наред и влага в редица продукти, става дума и за германска фирма, а не някакво туко появило се "чудо" произведено от неясна фирма в Китай или Русия.
              Добавки с молибден произвеждат и други фирми, ползвани са още през Вт световна война и след това във воената техника.
              Ето тук малко дебати по темата
              http://www.dieselbg.com/forum/viewto...0db5369339ae70
              Last edited by fred; d.m.y г., 11:10.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Нензма за добавката но аз карам от 7-8 години само с такова масло вече 5 коли от които 4 дизела и мога да кажа само хубави неща за маслото на Лики Моули 15w-40.Даже незнам защо тука всички говорят само за Селения все едно е най-доброто масло.

Comment

Working...
                X